Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online betalingen doen. De veiligheid en betrouwbaarheid van deze methode zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact online betalen..

Uitleg van Mister Cash:
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Maakt u gebruik van internetbankieren? Dan kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software dient te installeren.

Geen betaalkosten:
Voor MR. Cash betalingen brengt Brouwmarkt BV geen kosten in rekening.