Bij Brouwmarkt BV is het mogelijk met MasterCard of VISA te betalen. Dit gebeurt via een (HTTPS) SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt.

• Na verificatie kan uw bestelling (op werkdagen) direct verstuurd worden.
  • Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
  • Betalingen worden afgehandeld door onze payment provider multisafepay

Geen betaalkosten:

Voor creditcard-betalingen brengt Brouwmarkt BV geen kosten in rekening