Verzendkosten

Via de webshop geplaatste bestellingen worden met PostNL thuisbezorgd. Let op de juistheid van de door u ingevulde gegevens. Uw bestelling wordt bij voorkeur in een keer compleet uitgeleverd. Heeft u haast of bent u in de buurt, kies dan voor de optie "Afhalen Almere". U ontvangt een email als uw bestelling compleet is en klaarstaat.

Brouwmarkt B.V. levert direct uit voorraad. Als een product op het moment van bestellen niet in voorraad is, nemen wij contact met u op. Als de levertijd te lang is heeft u het recht de bestelling (of het betreffende artikel) te annuleren. Indien u het pakket liever niet niet bij de buren bezorgd wilt hebben, vermeld dit dan bij de bijzonderheden!

Orderbedrag excl. verzendkosten: Verzendmethode:

Nederland :

België: Duitsland:
Orders van 0,00 t/m 100,00 Verzending PostNL € 4,75 € 4,95 € 7,95
Orders boven 100,00 Verzending PostNL GRATIS GRATIS GRATIS


* Attentie: Grote, breekbare, zware, of artikelen die te groot zijn voor pakket verzending worden per pallet of koeriersdienst bezorg. wij nemen contact met u op om de verzending en het tarief daarvan met u af te stemmen, in de shop wordt bij de betreffende producten vermeld dat de verzending plaats vind in overleg.