Als u bij de laatste stap van het bestelproces klikt op ‘Voltooien’, ontvangt u een bestelnummer. 


Op dat moment liggen alle gegevens van die bestelling vast. Doordat we met een volledig geautomatiseerd proces werken,

is dan niet meer mogelijk om iets in de bestelling te wijzigen of toe te voegen.


U kunt de bestelling dan via uw account annuleren en daarna een nieuwe plaatsen met de gegevens die u wilt.


Hetzelfde geldt voor het samenvoegen van bestellingen, dit is na voltooien van de bestelling niet meer mogelijk. Ook niet als u voor afhalen kiest bij een van de bestellingen.


Met vriendelijke groet,


Het Brouwmarkt BV team,